Rökelse, Rökelsehållare & Doftljus

Rökelse för allas välbefinnande

Klotets rökelse är naturliga och giftfria. De är helt utan konstgjorda tillsatser och innehåller endast naturliga oljor och växtextrakter. Stickorna rullas för hand, ofta enligt masalametoden. Doftljusen är helt parafinfria och innehåller endast certifierad stearin.

Självklart köper du på Klotets endast rökelsestickor och doftljus som är FairTrade, tillverkade under rättvisa förhållanden. Inte bara du som konsument, utan även producenterna och deras miljö ska må bra.

Välj rökelsestickor och doftljus som passar din stämmning 

Vilka rökelsepinnor och doft ljus upplevs som väldoftande och harmoniska, det är upp till var och en. De flesta av oss har sina favoriter: det kan vara klassiska dofter som sandelträ, lavendel eller ceder; pachouli eller kombinationer av välgörande, lugnande dofter. Även rökelseharts och palo santo, heliga träet är favoriter. 

Rökelsehållare i olika material

För att njuta av en väldoftande rökelsesticka behöver du en rökelsehållare. Denna är gjord av olika material, på Klotet säljer vi främst keramik eller täljsten. Enkel eller mer iögonfallande, rökelsehållaren är dekorativ och, så som doften du väljer, säger även en rökelsehållare något om din personlighet.