• Tibetanska rökelsestickor med jatamansi, avslappnande & harmoniserande. Handrullade för Fair Trade i Nepal.
  • Tibetanska rökelsestickor med jatamansi, avslappnande & harmoniserande. 25 rökelsepinnar, handrullade för Fair Trade i Nepal.

Rökelsestickor Na Swa Insense

66 SEK


Kvar i lager:  

Förpackning med 25 handrullade tibetanska rökelsestickor. Huvudkomponenten nardusört är avslappnande och harmoniserande.
En liten, enkel rökelsehållare i bränd lera medföljer.

Milt söt doft.

Antal: 25 stickor.
Längd 17 cm.
En sticka glöder ca 50-60 minuter.

Ingredienser: Nardusört (jatamansi, Himalaya valeriana) , Nagi, muskot, kumkum, rukeshar, Himalaya cederträ, heliga örter.
Inga konstgjorda doftämnen.
Inga giftiga ämnen. 

Tänd i ena endan på stickan och låt brinna några sekunder. Blås sedan ut lågan försiktigt. Det är glöden som utvecklar den väldoftande röken. Använd en rökelsehållare eller annat icke-brännbart underlag för att hålla rökelsepinnen stadigt på plats. Lämna aldrig en glödande sticka utan uppsikt!

Rökelse har används genom tiderna för att få människor att känna sig lugna och harmoniska. De kan vara en del i meditationen, i den ayurvediska läkekonsten eller i religiösa ritualer. Att tända en rökelsesticka är för oss idag ofta ett sätt att skapa en trivsam atmosfär i rummet, att sprida väldoft eller att minska stress. 

  • Ursprung: Nepal.
  • Producent / Importör: Lama Dorjee / House of Fair Trade.
  • Certifiering: Fair Trade.

Rökelserna består helt av naturliga ingredienser och görs i omsorgsfullt handarbete enligt principerna för rättvis handel.