• Mjölkpall eller barnpall i trä, vit med vilda djur målade på ovansidan. Dekorativ & praktisk doppresent, gåva till namngivning eller barnets första födelsedag.

Barnpall trä, mjölkpall, vilda djur

305 kr


Kvar i lager:  3

En liten, stabil pall i trä, vit med vilda djur målade på ovansidan. En barnpall, mer känd som mjölkpall, som passar till barnrummet eller i hallen. Denna barnmöbel är en dekorativ och praktisk doppresent eller gåva till namngivning eller barnets första födelsedag.

Storlek: 32 x 17 cm, h 17 cm

Material: Gummiträ, målat med giftfria färger.

Behöver du en annan modell? Se här om vi har den vita barnpallen i webbutiken som du kanske vill dekorera själv.

Oftast har vi fler pallar i vår butik i Lund, både den här och barnpallen i vit, dvs utan motiv. Vi kan lätt flytta över några till webbutiken här. Mejla oss!

Miljöaspekten är viktig för Selective Designs. Endast gummiträ som utrangerats för gummiutvinning kommer till användning. Alla gummiträd på Sri Lanka är planterade. Efter ca 25 år slutar de producera latex och då huggs de ner; återplanteringen är noga reglerad och kontrolleradTrädavverkning, sågning och torkning görs av ett lokalt företag som är miljöcertifierat av den internationella organisationen Forest Stewardship Council FSC.

Sedan många år kommer produkterna från Selective Designs till Klotet genom det lilla svenska företaget FairWood med bas i Halmstad. FairWood är sedan 2015 delägare i Selective Designs. Tillsammans skapar de unika leksaker och möbler för barn. Produkterna håller hög kvalitet. Leksakerna förenar ofta barnets lekglädje med ett pedagogiskt innehåll.