• Pennfodral i röd-mönstrat tyg, format som en liten mus. Ansiktet och två tassar på ena smalsidan. Med dragkedja på ryggen.
  • Pennfodral i röd-mönstrat tyg, format som en liten mus. Ansiktet och två tassar på ena smalsidan. Med öppen dragkedja på ryggen.

Pennfodral 'Gosig'

Tyvärr tillfälligt slut i lager. 


Pennfodralet "Gosig"  är format som en liten söt mus i färgerna röd och natur. Mjukt men ändå stabilt. Här finns plats för många och långa pennor! Det blir lättare och roligare att hålla ordning.

Storlek: l: 22 cm, diameter: 6,5 cm.

Material: 100 % bomull, färgad med azo-fri färg.

  • Ursprung: Nepal.
  • Producent/Importör: Sana Hastakala, "Small Crafts with big Hearts" / El Puente Fairer Handel.
  • Certifiering: Fair Trade.

Sana Hastakaia, guaranteed Fair Trade, WFTO

Sana Hastakala bildades 1989 med hjälp av Unicef för att bevara traditionell hantverkskonst och skapa nya inkomstmöjligheter. Idag ansvarar Sana Hastakala för ett 60-tal producentgrupper med sammanlagt mer än 1000 konsthantverkare, merparten är kvinnor. Produktionen sker i många små verkstäder, men även i hemarbete, vilket gör det möjligt för kvinnorna att ta hand om barnen. Sortimentet omfattar bl.a a. textila produkter, framförallt tovade, papper, musikinstrument och klangskålar. Sana Hastakala säkerställer att lön, arbetsvillkor och export följer kriterierna för rättvis handel.
Till Klotet levereras produkterna av den tyska Fair Trade-importören El Puente Fairer Handel, även denna är medlem i WFTO.

Sana Hastakala, kvinna med symaskin. foto från El Puente Fair Trade

Vad sägs om dessa?

Pennfodral 'Prickig'

148 SEK
Läs mer