• Bilderbok Fiddeli-lej av Hofmeyr/Grobler, förlaget Hjulet. Saga djur, Sydafrika. Omslagsbild.
  • Bilderbok Fiddeli-lej av Hofmeyr/Grobler, förlaget Hjulet. Saga djur, Sydafrika. Sidexempel. Apan hittar makwelane.
  • Bilderbok Fiddeli-lej av Hofmeyr/Grobler, förlaget Hjulet. Saga djur, Sydafrika. Sidexempel. Vems makwelane är det?
  • Bilderbok Fiddeli-lej av Hofmeyr/Grobler, förlaget Hjulet. Saga djur, Sydafrika. Sidexempel. Djuren lyssnar på musiken.
  • Bilderbok Fiddeli-lej av Hofmeyr/Grobler, förlaget Hjulet. Saga djur, Sydafrika. Sidexempel. Djuren dansar till musiken

Bilderbok 'Fiddeli-lej'

159 SEK

99 SEK


Kvar i lager: 1

Text: Dianne Hofmeyr.
Illustrationer: Piet Grobler.
Översättare: Ulla Forsén.

Format: 28 x 24 cm.
Förlaget Hjulet.
ISBN 978-91-85573-64-6

3-6 år.

Baksidestext:
"Vem äger den magiska musikbågen – makwelane – Apa har hittat? Hyena påstår att den är hans. De ber Lejon om hjälp att avgöra saken, men istället kräver Lejon att få bågen. Apa måste gå med på det, men först ber han att få spela en sista gång … Hur går det för Apa? Och hur kom det sig att aporna lever högt uppe i träden?"

Författaren Dianne Hofmeyer är uppvuxen i Sydafrika. Hon hämtar inspiration till sina böcker genom att resa till många länder.

lllustratören Piet Grobler växte upp på en gård i Limpopoprovinsen i Sydafrika, men bor i dag i England. Han har skapat illustrationer och teckningar till många bilderböcker och fått flera stora utmärkelser.

Det lilla danska förlaget Hjulet ger ut ”varma böcker från varma länder”; bilderböcker som berättar om livet i länder bortom Europa.