Mascao Pralinchoklad, ekologisk, 100 g

  • 42 SEK

Tyvärr tillfälligt slut :( 

Kvar i lager:  0

Bäst före 

Pralinchoklad fylld med hasselnötskräm. Ekologisk mjölkchoklad med 33 % kakao.

Vikt: 100 g.

Ingredienser: Mascobado råsocker, kakaosmör, malda HASSELNÖTTER (15 %), MJÖLKpulver, kakaomassa, MJÖLKfett.

Utan emulgeringsmedel.

Kan innehålla mandlar.

  • Ursprung: Bolivia, Peru och Dominikanska Republiken (kakao), Filippinerna (rörsocker Mascobado), Turkiet (hasselnötter).
  • Importör: North & South Fair Trade.
  • Certifiering: Fairtrade, EU-ekologisk.

Mascao finns sedan 1991. Den är den första chokladen i världen som produceras ekologiskt och enligt WFTO:s principer för Fair Trade
De kakaosorter som används är Criollo och Trinitario samt kakaobönor från vilda träd i Amazonasområdet, där kakaoträdet har sitt ursprung.
Mascobado rörsocker är torkad råsaft som pressats ut ur sockerrören och som sedan torkats utan att koka. Den innehåller många mineraler och vitaminer. Chokladen tillverkas av chokladtillverkaren Bernrain i Schweiz.

Förpackningen är miljövänlig och 100 % nedbrytningsbar.