• Pacari mörk choklad Coffee, ekologisk och Fair Trade. 60% kakaohalt, rostade kaffebönor.

Pacari Coffee, mörk choklad, ekologisk

48 SEK


Kvar i lager: 2

Bäst före maj 2023.

Pacari mörk choklad Coffee är en mörk choklad (60 % kakaohalt) som innehåller bitar av rostade kaffebönor. Det är en blandning som inte bara gillas av kaffeälskare.
Chokladen är bean to bar made in Ecuador, alla ingredienser är ekologiska och chokladen är Fair Trade-certifierad. En chokladkaka av de bästa kakaobönorna av sorten Arriba Nacionale. Exklusiv i smak och produktion. 

Vikt: 50 g.

Ingredienser: Kakaomassa, helrörsocker, kakaosmör, rostade kaffebönor (5%), solroslecitin.

Kan innehålla spår av jordnötter och alla sorters nötter.
Vegansk.
Glutenfri.

Lyxigt god, rättvis och ekologisk 

"Pacari" betyder "natur" på det quechua-språket som talas av urbefolkningen i Ecuador. Ordet är väl valt för chokladkakor vars ingredienser odlas biodynamiskt och ekologiskt. Dessutom produceras och förpackas chokladkakorna i Ecuador, vilket skapar fler arbetsplatser och ger större intäkter än export av kakaobönor. 

Endast premium-kakaobönor används. De tillhör sorten Arriba Nacional, en av världens äldsta kakaosorter och finns endast i Ecuador. Liksom inom vinodlingen är varje regions speciella klimat och jordkvalitet avgörande för kakaobönornas och därmed chokladens smak. Varje chokladsort har därför en speciell smak. 

Ta dig 2 minuters tid och se här filmen om Pacari!