• Vackert, runt hängsmycke Livets träd av mässing och gröna glaspärlor. Ett halsmycke som är Fair Trade från Indien.
  • Vackert, runt halssmycke Livets träd av mässing och glaspärlor. Här mot svart bakgrund i hela sin längd, kan förlängas ytterligare. Ett halsmycke som är Fair Trade från Indien.
  • Modell med mått för halssmyckets olika längder på kedjan som ska underlätta valet av rätt kedja.

Halssmycke "Livets träd" grönt, mässing/glas, Fair Trade

195 SEK


Kvar i lager: 1

Ett vackert halssmycke  som blir extra vackert tack vare de båda dekorativa utsmyckningarna med gröna och lila glaspärlor längs med kedjan. Livets träd är tvinnat av nickelfri mässing i guldfärg och är dekorerat med glaspärlor i olika storlekar, i grönt och lila. Trädet är omslutet av en mässingcirkel med bomull, färgen matchar pärlorna. Halssmyckets kedja är tunn och kan förlängas. Varje smycke görs som handarbete, därför varierar pärlorna något i antal, storlek och färgsammansättning.

Storlek: Smycket ø 4 cm; kedjans längd 68 cm, kan förlängas med 6 cm.. 

Material: Nickelfri mässing, glas, bomull.

  • Ursprung: Indien
  • Producent/Importör: Tara Projects / Globo Fair Trade
  • Certifiering: Fair Trade

TARA Projects (Trade Alternative Reform Action) är Fair Trade-länken mellan konsthantverkare och den internationella marknaden. Fair Trade-principerna säkerställer att hantverksgrupper bl a i utkanten av New Delhi har en stadig inkomst och goda arbetsvillkor. Varje konsthantverkare kan försörja sig och sin familj och har skapat sig en yrkesidentitet.