Jag undrar ...

Vad kan jag göra om jag inte hittar vad jag söker?

Skicka ett mejl! Använd gärna kontaktformuläret. Vi har ett större sortiment i vår butik i Lund och kan se efter där.

Vad kan jag göra om jag önskar en större mängd av vissa produkter?

Samma som ovan! Skicka ett mejl! Använd gärna kontaktformuläret. Vi har oftast fler stycken i vår butik i Lund eller kan beställa hos leverantören.

Hur lång tid tar det tills en produkt åter finns i lager?

Det beror på. Lagret till webbutiken är skilt från butiken i Lund. Har vi produkten i vår butik i Lund går det snabbt att fylla på i webbutiken. Är varan slut även i Lund kan det dröja flera veckor. Varutransporterna från producenter till importörernas lager och vidare till oss ska vara miljövänliga, helst klimatneutrala och kostnadseffektiva. Och ibland behöver vi helt enkelt invänta nästa skördesäsong. 

Vår lagerhållning är begränsad, både av ekonomiska och av utrymmesskäl. Som liten, ideell förening har vi ingen möjlighet att skaffa och hantera ett stort lager.

Rabatt och kampanjer

Vilka rabatter gäller hos er?

Vi kalkulerar med så små marginaler som möjligt och har därför sällan råd med rabatter och kampanjer. Vi har en liten Passa på-Fynda!-avdelning, se där.  Ibland har vi tillfälligt nedsatta priser, t ex när en produkt utgår ur sortimentet eller när matvaror har kort datum. Håll utkik! är det enda tipset vi i dagsläget kan ge dig.

Sortiment

Har ni hela ert sortiment i webbutiken?

Vi driver en väl sorterad butik i Lund och i webbutiken strävar vi efter att visa bredden i vårt sortiment. Det blir fler och fler produkter i webbutiken, men, tyvärr, många kan vi inte erbjuda. De höga fraktkostnaderna för skrymmande produkter, som barnmöbler och stora korgar, är ett hinder. Vi arbetar ideellt, vilket också påverkar.
Du kan alltid fråga oss  om vi har en produkt, så försöker vi uppfylla dina önskemål!

Presentkort

Kan jag använda ert presentkort bara i webbutiken?

Webbutikens presentkort gäller både här och i vår butik i Lund. Detaljerna finns här under Presentkort.

De presentkort som köps i butiken i Lund kan än så länge endast användas i butiken i Lund.

Nyhetsbrev

Skickar ni ut nyhetsbrev?

Nej, i dagsläget skickar vi inte ut några nyhetsbrev. Endast i våra medlemsbrev informerar vi om vad som är aktuellt i butiken och i föreningen. 

Återförsäljare

Kan jag bli återförsäljare?

Ja, du kan bli Klotets återförsäljare, exempelvis i din förening, församling eller ditt företag. Är du intresserad? Kontakta oss, så bestämmer vi tillsammans vilka villkor passar bäst både dig och oss .


Välkommen att handla på Klotet Lund!
Ge fler barn en trygg framtid! 

Foto: GEPA - The Fair Trade Company, Anna Welsing. Kamerun