Komplettera med muggar och koppar som är Fair Trade!

Muggar och koppar kan man aldrig ha för många i hemmet. Därför är de även fina presenter, som dessutom kan fyllas med något gott som mottagaren tycker om. Klotets muggar är av keramik eller stengods. De kan diskas i diskmaskin och användas i mikron. Alla våra muggar och koppar görs i handarbete enligt principerna för Fair Trade, de produceras inte på löpande fabriksband. Detta syns inte på muggarna, därför får du gärna berätta för andra att du har inhandlat en rättvis produkt. Då blir det ännu roligare att använda Fair Trade-muggar och -koppar.

Muggar och koppar är ofta personliga

Vi tar den stora kaffekoppen på morgonen. Vi har våra söndagskoppar, den trogna kaffekoppen på jobbet. Koppen som vi väljer efter sinnesstämning, högtid eller årstid. Speciella kaffe- eller tekoppar sparas gärna till omtyckta fikagäster. Dessa älsklingsmuggar och favoritkoppar ska ett nytt köp inte nödvändigtvis konkurrera med, men en Fair Trade-tillverkad kopp uppskattas och har goda chanser att bli extra omtyckt. 

Muggar med fiskar som dekoration

Vi har bland andra flera stora och mindre keramikmuggar med fiskmotiv. Sverige är ett land med en spännande kust och skärgård och dessutom många vackra insjöar. Sportfiske är en av  Sveriges mest populära fritidsaktiviteter. Och visst är en ny, fin mugg en bra present till sportfiskaren?

Fyll din Fair Trade-mugg med Fairtrade-märkt te!

Här kommer du till vårt sortiment med Fairtrade-märkt te, både tepåsar och lösvikt.


En stor keramikmugg från Fair Trade med Fairtrade-märkt te smakar gott.