Mugg & Kopp

Komplettera med muggar och koppar som är Fair Trade!

Muggar och koppar kan man aldrig ha för många i hemmet. Därför är de även fina presenter, som dessutom kan fyllas med något mottagaren tycker om. Klotets muggar är av keramik eller stengods. De kan diskas i diskmaskin och användas i mikron. Alla våra muggar och koppar görs i handarbete enligt principerna för Fair Trade, dvs de skiljer sig verkligen från stora mängden. Detta syns tyvärr inte alls, därför får du berätta för andra att du har handlat en rättivst produkt. Då smakar drycken ännu godare!

Muggar och koppar är ofta personliga

Vi tar den stora kaffekoppen på morgonen. Vi har söndagskoppar, den trogna kaffekoppen på jobbet. Koppar som vi väljer efter sinnesstämning, högtid eller årstid. Speciella kaffe- eller tekoppar sparas gärna till omtyckta fikagäster. Dessa älsklingsmuggar och favoritkoppar ska ett nytt köp inte nödvändigtvis konkurrera med, men en Fair Trade-tillverkad kopp uppskattas och har goda chanser att bli extra omtyckt. 


Muggar med fiskar som dekoration

Vi har bland andra flera stora och mindre keramikmuggar med fiskmotiv. Sverige är ett land med en spännande kust och skärgård och dessutom många vackra insjöar. Sportfiske är en av  Sveriges mest populära fritidsaktiviteter. Och visst är en ny, fin mugg en bra present till sportfiskaren?


En stor keramikmugg från Fair Trade med Fairtrade-märkt te smakar gott.