Vackra accessoarer som är handgjorda för Fair Trade

Fair Trade-accessoarer är inte massproducerade. Hantverkare och konstnärer skapar smycken, nyckelringar, sjalar och väskor i små kooperativ eller familjeföretag, exempelvis i Indien, Filippinerna, Kenya, Colombia eller Guatemala. Fair Trade innebär ofta ett nära samarbete med europeiska designer. Vi har därför smycken i trendigt nordisk/svensk design eller accessoarer som har skapats för den nordeuropeiska marknaden med inspiration från traditionella afrikanska, indiska eller indianska mönster och former.

Klotets accessoarer är av naturligt eller återvunnet material. Det är unika modeaccessoarer till rättvisa och bra priser. Många av dem passar till vardag och fest.


Att göra smycken är mycket handarbete. (Foto: El Puente - Die Fair Trade Pioniere)


Fair Trade-Accessoarer som personlig stil

I vår butik kan du köpa accessoarer och modetillbehör för att komplettera din personliga klädstil. Du hittar något att ge bort som present eller att önska själv: vackra smycken som halsband, armband och örhängen. Komplettera med en sjal i siden eller bomull! Låt dig inspireras av vårt lilla urval med väskor. Har du möjlighet, kom till butiken i Lund. Eller maila oss och fråga, vi har ett större utbud med asseccoarer i Lundabutiken som vi efter önskemål gärna göra tillgängligt även i webbutiken.