Originella PRESENTER

Fair Trade-Presenter skiljer sig från mängden

Våra originella presenter uppfyller många önskemål: De är unika & handgjorda, rättvist producerade & miljövänliga. Det är roliga, kreativa gåvor som du skänker med extra gott samvete. Gåvor från Klotet Lund passar stora & små och finns i olika prisnivåer. Vi vill göra det lätt för dig att välja rätt! 

Välj en originell Fair Trade-gåva som mångdubblar glädjen! 

Fair Trade-presenter från Klotet Lund har ett riktigt stort plus, som mottagaren kommer att tycka om: Gåvorna är gjorda med respekt och omtanke. Bakom dem finns människor som utför arbetet med glädje, i en liten producentgrupp, ett kooperativ eller i hemarbete. Engagemanget för en mer rättvis värld, socialt och miljömässigt hållbar, präglar hela verksamheten.

Missa inte våra  Presenter med hjärtmotiv och Presenter av återvunna metallrester (upcycling). Se även våra Presenter till Dop och Namngivning.

Fler presentfynd: Pärlade smycken till nyckelringar

En nyckelring med ett pärlsmycke kan bli en kär och personlig accessoar eller maskot. Klicka på rubriken ovan och se vårt sortiment!

Presenter visar mångfalden i Fair Trade

Ibland är det verkligen inte lätt att hitta en passande gåva. Här i webbutiken Klotet Lund är sortimentet Fair Trade-produkter mycket brett. Du hittar en present utifrån begivenhet eller mottagarens personlighet. Och om det mot förväntan inte blir så, då rekommenderar vi våra Fair Trade-presentkort.