Fair Trade-Presenter skiljer sig från mängden

Våra originella presenter uppfyller många önskemål: De är unika & handgjorda, rättvist producerade & miljövänliga. Det är roliga, kreativa gåvor som du skänker med extra gott samvete. Gåvor från Klotet Lund passar stora & små och finns i olika prisnivåer. Vi vill göra det lätt för dig att välja rätt! 

Välj en originell Fair Trade-gåva som mångdubblar glädjen! 

Fair Trade-presenter från Klotet Lund har ett riktigt stort plus, som mottagaren kommer att tycka om: Gåvorna är gjorda med respekt och omtanke. Bakom dem finns människor som utför arbetet med glädje, i en liten producentgrupp, ett kooperativ eller i hemarbete. Engagemanget för en mer rättvis värld, socialt och miljömässigt hållbar, präglar hela verksamheten.

Se även våra Presenter till Dop och Namngivning.

Bokstöd Elefant, täljsten

465 SEK 415 SEK
i lager
Visar sida 1 av 2, totalt 42 produkter

Fler presentfynd: Pärlade smycken till nyckelringar

En nyckelring med ett pärlsmycke kan bli en kär och personlig accessoar eller maskot. Klicka på rubriken ovan och se vårt sortiment!

Presenter visar mångfalden i Fair Trade

Ibland är det verkligen inte lätt att hitta en passande gåva. Här i webbutiken Klotet Lund är sortimentet Fair Trade-produkter mycket brett. Du hittar en present utifrån begivenhet eller mottagarens personlighet. Och om det mot förväntan inte blir så, då rekommenderar vi våra Fair Trade-presentkort.