Klä dig med rätt sjal och scarf som är Fair Trade

Även sjalar, scarves och halsdukar är accessoarer som berättar om den personliga smaken. Oavsett om du söker en lyxig sjal till festen eller en skön halsduk till vardagen - välkommen att välja bland våra Fair Trade-accessoarer och hitta en ny favorit! Sjalarna och halsdukarna är av siden, bomull eller ull och finns i olika storlekar. Alla känns mjuka mot hals och axel och är sköna att bära.

Klotets sjalar, scarves och halsdukar har vävts för hand eller är återvunna av sarityg. Och som alla våra accessoarer har de tillverkats under rättvisa förhållanden, med hänsyn till miljön. 

Välj rätt halsduk och scarf!

Här väljer du alltid rätt halsduk eller scarf. Oavsett material, färg och storlek så är varje halsduk, sjal och scarf handgjord av skickliga hantverkare, oftast kvinnor. De har förberett garnet, vävt, färgat och sytt. Deras kunskaper och färdigheter bygger på tradition och förnyelse. De arbetar i mindre fabriker eller i hemmet på landsbygden eller i utkanten av storstäder i Indien, Bangladesh, Vietnam eller Guatemala. Tack vare Fair Trade kan även de skapa sig och sina familjer en trygg livssituation.