Sjal, scarf, halsduk

Klä dig med rätt sjal och scarf

Även sjalar, scarves och halsdukar är accessoarer som berättar om den personliga smaken. Oavsett om du söker en lyxig sjal till festen eller en skön halsduk till vardagen - välkommen att välja och se om du hittar en ny favorit! Sjalarna och halsdukarna är av siden, bomull eller ull och finns i olika storlekar. Alla kännas mjuka mot hals och axel, och är skön att bära.

Klotets sjalar, scarves och halsdukar har vävts för hand. Och som alla våra accessoarer har de tillverkats under rättvisa förhållanden, med hänsyn till miljön. 

Välj rätt halsduk och scarf!

Här väljer du alltid rätt halsduk elelr scarf. Oavsett material, färg och storlek så är varje halsduk, sjal och scarf handgjord av skickliga hantverkare, oftast kvinnor. De har förberett garnet, vävt, färgat och sytt. Deras kunskaper och färdigheter bygger på tradition och förnyelse. De arbetar i mindre fabriker, eller i hemmet på landsbygden eller i utkanten av storstäder i Indien, Bangladesh, Vietnam eller Guatemala. Tack vare Fair Trade kan även dessa människor skapar sig en trygg livssituation.