Rökelse och doftljus för ditt välbefinnande

Hos oss på Klotet köper du endast rökelsestickor och doftljus som är naturliga och giftfria. De tillverkads utan konstgjorda tillsatser och innehåller endast naturliga oljor och växtextrakt. Stickorna rullas för hand, ofta enligt masalametoden. Doftljusen är helt parafinfria och innehåller endast certifierad stearin. Allt tillverkas under rättvisa förhållanden så att inte bara du som konsument, utan även producenterna och deras miljlö ska må bra. 

Välj rökelsestickor och doftljus som passar din stämmning 

För att må riktigt bra och varva ner njuter många av oss gärna av rökelse eller doftljus. Vilka rökelsepinnor och doftljus upplevs som väldoftande och harmoniska, det är upp till var och en. De flesta av oss har sina favoriter: det kan vara klassiska dofter som sandelträ, lavendel eller ceder; pachouli eller kombinationer av välgörande, lugnande dofter. 

Rökelsehållare i olika material

För att njuta av en väldoftande rökelsesticka behöver du en rökelsehållare. Denna kan vara gjord av olika material. På Klotet säljer vi främst keramik eller täljsten. Enkel eller mer iögonfallande, rökelsehållaren är dekorativ och, så som doften du väljer, säger även en rökelsehållare något om din personlighet.