Rökelse, Rökelsehållare & Doftljus

Rökelse och doftljus för ditt välbefinnande

Hos oss på Klotet köper du endast rökelsestickor och doftljus som är naturliga och giftfria. De tillverkads utan konstgjorda tillsatser och innehåller endast naturliga oljor och växtextrakter. Stickorna rullas för hand, ofta enligt masalametoden. Doftljusen är helt parafinfria och innehåller endast certifierad stearin. Allt tillverkas under rättvisa förhållanden så att inte bara du som konsument, utan även producenterna och deras mijlö mår bra.

Välj rökelsestickor och doftljus som passar din stämmning 

Vilka rökelsepinnor och doft ljus upplevs som väldoftande och harmoniska, det är upp till var och en. De flesta av oss har sina favoriter: det kan vara klassiska dofter som sandelträ, lavendel eller ceder; pachouli eller kombinationer av välgörande, lugnande dofter. Även rökelseharts och palo santo, heliga träet, är favoriter. 

Rökelsehållare i olika material

För att njuta av en väldoftande rökelsesticka behöver du en rökelsehållare. Denna kan vara gjord av olika material. På Klotet säljer vi främst keramik eller täljsten. Enkel eller mer iögonfallande, rökelsehållaren är dekorativ och, så som doften du väljer, säger även en rökelsehållare något om din personlighet.