• 12 naturliga rökelsestickor, cederträ. Mild doft. Utan konstgjorda doftämnen. Giftfri. Tillverkad för hand, Masala-metoden. Fair Trade från Indien.

Rökelsestickor Cederträ, naturliga & giftfria

30 SEK


Kvar i lager: 1

Naturliga rökelsestickor, cederträ ("Zeder" på tyska). Doften av cederträ är en doft som många tycker om. Den tillskrivs en avslappnande inverkan.

Rökelsemassan framställs enligt Masala-metoden. Kåda och växtdelar mals till pulver. Sedan tillsätts eteriska oljor, allt formas till en pasta, som rullas för hand runt en bambupinne.

Antal: 12 stickor.
Längd 17 cm.
En sticka glöder ca 35 min.

Ingredienser: 100 % naturliga oljor och växtextrakter. Inga konstgjorda doftämnen.
Inga giftiga ämnen.

Material: Bambusticka, täckt med rökelsemassa.

  • Ursprung: Indien.
  • Producent / Importör: Fair Gift / El Puente Fairer Handel
  • Certifiering: Fair Trade.

Tänd stickan och låt brinna några sekunder. Blås sedan ut lågan försiktigt. Det är glöden som utvecklar den väldoftande röken. Använd en rökelsehållare eller annat icke-brännbart underlag för att hålla rökelsepinnen stadigt på plats. Lämna aldrig en glödande sticka utan uppsikt!

Rökelse har används genom tiderna för att få människor att känna sig lugna och harmoniska. De kan vara en del i meditationen, i den ayurvediska läkekonsten eller i religiösa ritualer. Att tända en rökelsesticka är för oss idag ofta ett sätt att skapa en trivsam atmosfär i rummet, att sprida väldoft eller att minska stress.