• Rökelsestickor med doft av sandelträ, naturliga ämnen och giftfria. Handrullade, 17 cm, brinner ca 45 minuter. Fair Trade.

Rökelsestickor Sandelträ, naturliga & giftfria

30 SEK


Kvar i lager:  

Naturliga rökelsestickor, doft av sandelträ.

Sandelträ är den mest använda rökelsen. Den tillskrivs förmågan att hålla dålig energi borta, passar till meditation och sägs ha läkande egenskaper i samband med stress. . 

Rökelsemassan framställs enligt Masala-metoden. Kåda och växtdelar mals till pulver. Sedan tillsätts eteriska oljor, allt formas till en pasta, som rullas för hand runt en bambupinne.

Antal: 12 stickor.
Längd 16 cm.
En sticka glöder ca 40 min.

Ingredienser: Naturliga oljor och extrakter från sandaleträ. Inga konstgjorda doftämnen.
Inga giftiga ämnen.

Material: Bambusticka, täckt med rökelsemassa.

  • Ursprung: Indien.
  • Producent / Importör: Fair Gift / Globo Fair Trade Partner.
  • Certifiering: Fair Trade.

Tänd stickan och låt brinna några sekunder. Blås sedan ut lågan försiktigt. Det är glöden som utvecklar den väldoftande röken. Använd en rökelsehållare eller annat icke-brännbart underlag för att hålla rökelsepinnen stadigt på plats. Lämna aldrig en glödande sticka utan uppsikt!

Rökelse har används genom tiderna för att få människor att känna sig lugna och harmoniska. De kan vara en del i meditationen, i den ayurvediska läkekonsten eller i religiösa ritualer. Att tända en rökelsesticka är för oss idag ofta ett sätt att skapa en trivsam atmosfär i rummet, att sprida väldoft eller att minska stress.