• Zotter, Merry Christmas, mörk chokladpralin, ekologisk. Fair Trade. Handgjord.
  • Zotter, Merry Christmas, mörk chokladpralin, ekologisk. Fair Trade. Tvärsnitt genom chokladkakan.

Zotter, Merry Christmas, mörk chokladpralin, ekologisk

52 SEK


Kvar i lager: 2

Bäst före april 2023.

Zotter Merry Christmas är en handgjord chokladpralin-kaka fylld med kryddig marsipan och kanel-hasselnötskräm.
Julpresent till chokladälskare!

Innehåll: 70 g.

Ingredienser: Rårörsocker, MARSIPAN (MANDLAR, socker, invertsocker), kakaomassa, kakaosmör, HASSELNÖTTER, gräddMJÖLKspulver, apelsinjuicekoncentrat, apelsinljus, apelsinlikör, rissirap, skumMJÖLKspulver, SMÖR, kanel, ingefära, helrörsocker, emulgeringsmedel, SOJAlecitin, salt, kardemumma, vaniljpulver, kryddnejlika, citronolja, apelsinolja, peppar.

Innehåller alkohol.
Kan innehålla spår av jordnötter, alla sorters nötter, ägg och sesam.

Zotter är en chokladmanufaktur i Österrike. Familjeföretaget grundades för 40 år sen och har utvecklats till en av världens allra främsta chocolatiers. Företaget komponerar många oväntade, spännande smaker, flera av dem har blivit prisbelönade. Chokladens exklusiva kvalitet och de kreativa produktidéerna är uppskattade bland chokladälskare i Europa och USA. 

Från "Bean to Bar", dvs från kakaobönorna till den färdiga produkten, satsar Zotter genomgående på hållbarhet och Fair Trade. Inte bara kakaobönorna utan så långt det är möjligt är alla ingredienser ekologiska och rättvist handlade.

Endast de bästa kakaobönorna köps direkt från småbönder i Latinamerika, Madagaskar, Togo och Kongo. Där växer kakaoträden i blandkultur vilket är gynnsamt för miljön och för människorna. Zotter betalar ett kilopris långt över det aktuella marknadspriset.