• Zotter Labooko   Thank You är två exklusiva chokladkakor i en förpackning. med karamell och kaffesmak.
  • Zotter Labooko Thank You - två chokladkakor, den ljusare (ovan) är med karamellsmak.

Zotter Labooko, Thank You, mjölkchoklad kaffe / karamell, ekologisk

55 SEK


Kvar i lager: 1

Bäst före februari 2024.

Två exklusiva chokladkakor i en förpackning: 1x karamell och 1x kaffesmak.

Zotter Labooko Thank You består av två chokladkakor som är lika goda med olika i smak. En med len kaffesmak möter en något syrlig karamellsmak. Säg "Tack" till en någon med de här goda och spännande chokladkakorna!

Innehåll: 2 chokladkakor à 35 g.

Ingredienser:
Karamellchokladkaka: Rårörsocker, kakaosmör, karamelliserat MJÖLKspulver (SkumMJÖLKspulver, socker), HelMjölkspulver, rörsocker, emulgeringsmedel SOJALECITHIN, vaniljpulver, bergsalt, kanel. 

Chokladkaka med kaffesmak: Rårörsocker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, malda kaffebönor, VASSLEpulver, kakaomassa, rörsocker, kaffepulver, emulgeringsmedel SOJAlecitin, vaniljpulver, bergsalt., kardemumma.

Kan innehålla spår av jordnötter, alla sorters nötter och sesam.

Chokladkakorna innehåller ekologisk mjölk från bergregionen Tyrol, äkta Bourbon-vanilj från Madagakar och oraffinerat muscovadosocker från Filippinerna.

Förvaras torrt och svalt.

Zotter är en chokladmanufaktur i Österrike. Familjeföretaget grundades för 40 år sen och har utvecklats till en av världens allra främsta chocolatiers. Företaget komponerar många oväntade, spännande smaker, flera av dem har blivit prisbelönade. Chokladens exklusiva kvalitet och de kreativa produktidéerna är uppskattade bland chokladälskare i Europa och USA. 

Från "Bean to Bar", dvs från kakaobönorna till den färdiga produkten, satsar Zotter genomgående på hållbarhet och Fair Trade. Inte bara kakaobönorna utan så långt det är möjligt är alla ingredienser ekologiska och rättvist handlade.

Endast de bästa kakaobönorna köps direkt från småbönder i Latinamerika, Madagaskar, Togo och Kongo. Där växer kakaoträden i blandkultur vilket är gynnsamt för miljön och för människorna. Zotter betalar ett kilopris långt över det aktuella marknadspriset.

2018 tilldelades Zotter Academy of Chocolate Award i flera kategorier och även International Chocolate Award.

För sitt engagemang inom hållbarhet kunde Zotter ta emot Energy Globe Austria Award 2018. 

Det här videoklippet, "Nicaragua - Viva el Cacao" är Zotters hyllning till kakaon, framförd med österrikisk charm (textat på engelska):