Te som är gott, Fairtrade & ekologiskt 

Klotets tesortiment

Det finns ett relativt brett utbud av Fairtrade-märkta och ekologiska teer i vanliga livsmedelsbutiker. Till vårt sortiment har vi valt teer i lösvikt och i påse från tespecialisten Les Jardins de Gaïa. Fair Trade-aspekten är för de lilla franska företaget lika viktig som den ekologiska. Därtill erbjuder vi från andra Fair Trade-importörer teer med örtblandningar som ge dig lugn  (Relax) eller energi (Power) eller kvalitetsteer i snygga presentförpackningar. African Pride och Kilimajaro är rena svarta teer från Tanzania. Alla teer kan du njuta av med gott samvete.

Visar sida 1 av 2, totalt 29 produkter

Gott te - ett vardagslyx som alla kan unna sig

Att dricka te kan vara en livsstil. Te i påse är praktiskt och snabbt att förbereda. Ofta har du flera sorter hemma och för en tepaus kan du lätt välja den sort som du tycker bäst om just då. Den som föredrar löste har oftast hittat ett fåtal favoriter och förblir dem trogen under längre tid.  

Pröva gärna någon av Klotets specialiteter:

Hibiskus-te

Hibiskus är ett aromatiskt fruktte av röda blommor från hibiskusbusken. Smaken är karaktäristisk och utsökt fin sötsyrlig. Teet utmärker sig även genom en härligt djupröd färg. De torkade hibiskusblommorna är koffeinfria, men är rika på vitamin C och andra nyttiga ämnen. Teet är en utmärkt törstsläkare.