Kaffe & Te

Kaffe & te som är Fairtrade & ekologiskt 

Klotets tesortiment

Det finns ett relativt brett utbud av Fairtrade-märkta och ekologiska teer i de stora livsmedelsbutikerna. Till vårt sortiment har vi valt teer från två tespecialister: franska Les Jardins de Gaïa och Numi Organic Tea från USA. För båda är rättviseaspekten lika viktig som den ekologiska. Därtill erbjuder vi från andra Fair Trade-importörer teer med mer ovanliga örtblandningar eller kvalitetsteer i snygga presentförpackningar. Alla teer kan du njuta med gott samvete.

Klotets kaffesortiment

Här kan du köpa våra mest populära sorter: Snabbkaffe Africafe och snabbkaffe Cafe Beneficio samt Cafe Beneficio som bryggmalet gourmetkaffe av det välrenommerade rosteriet Simon Levelt.

Vardagslyx som alla kan unna sig

Vi säljer framför allt påsteer som förenar hög kvalitet med praktisk användning. Pröva gärna dessa här:

Hibiskus

Hibiskus är ett aromatiskt fruktte av röda blommor från hibiskusbusken. Smaken är karaktäristisk och utsökt fin sötsyrlig. Teet utmärker sig även genom en härligt djupröd färg. Utan koffein.

Rooibos 'Kunterbunt', blandade smaker

Fem sorters rooibos-te, koffeinfria ört- & kryddtéer. För rooibosälskare som gillar omväxling. Eller för den som är nyfiken på nya blandningar och inte vill köpa hela förpackningar av en sort. 


Kalebasser för mateälskare

Tycker du om denna i vissa regioner av Sydamerika mycket populära dryck? På Klotet kan du köpa olika matesorter och tillbehör som kalebass och bombilla. Teerna är Fairtrade-märkta och tillbehören har tillverkas under rättvisa förhållanden.