Tärningsask i trä med 6 tärningar

  • 175 SEK

Tyvärr tillfälligt slut :( 

Kvar i lager: 0

Dekorativ förvaringsask i sesamträ (sheesham), med 6 6-sidiga tärningar. Asken har formen av en förstorad tärning. Ovansidan består av en genomskinlig plastskiva. På sidorna finns ögonen 2, 3, 4 och 5 i gyllene mässingfärg. Samma färg har även ögonen på tärningarna. Det är en liten vacker inredningsdetalj inte bara för spelentusiaster. En fin ask där man alltid har några tärningar till hands.

Material: Sesamträ, mässing

Storlek: ask 5 x 5 x 5 cm, 6 tärningar 1,5 x 1,5 x 1,5 cm

Att tillsammans slå riktiga tärningar är ett beprövat sätt att få barn och vuxna att lägga undan mobil, ipad och dator. 

För många förskolebarn och yngre skolbarn är det roligt att spela med tärningar och samtidigt träna huvudräkning. Inte minst för Yatzispelet är det bra att behärska addition och multiplikation. Några fler enkla speltips finns på denna matteblogg.

  • Ursprung: Indien
  • Producent/Importör: Noah's ark / El Puente Fairer Handel
  • Certifiering: Fair Trade.

Tärningar i trä, rättvist och miljövänligt tillverkade

Noah’s Ark International Exports är en indisk exportorganisation i Moradabad i norra Indien och Fair Trade-medlem (WFTO). Idag är Noah's Ark partner för nästan 500 hantverkare i regionen, sammanslutna i små producentgrupper. Samarbetet garanterar hantverkarna en bättre inkomst, fortbildning och inte minst kostnadsfri skolgång och skolmaterial för deras barn. Varorna kvalitetskontrolleras, förpackas och förbereds för export i Moradabad, vilket ger extra arbetstillfällen.