Rökelse, Incense leafs Citrongräs & Lavendel-rosmarin, Maroma

  • 142 SEK

Tyvärr tillfälligt slut :( 

Kvar i lager:  

Rökelse formad som löv är ett originellt alternativ till vanliga stickor och koner. Den fina presentförpackningen innehåller 4 rökelselöv med doft av citrongräs (lemongrass) och 4 stycken med doft av lavendel-rosmarin. Var och en formas för hand av en pasta bestående av sandelträ och olika naturliga eteriska oljor. En liten rökelsehållare medföljer och gör presenten perfekt.

Varje rökelse glöder ca 40 minuter.

Ingredienser: Sandelträpulver, eteriska oljor och essenser.

Vegansk.
Inga syntetiska tillsatser.

  • Ursprung: Indien
  • Producent / Importör: Maroma / Baghi Fair Trade
  • Certifiering: Fair Trade.

Tips:
Tänd stickan och låt brinna några sekunder. Blås sedan ut lågan försiktigt. Det är glöden som utvecklar den väldoftande röken. Lämna aldrig en glödande sticka utan uppsikt!

Fair Trade  och naturliga rökelser från Maroma

Företaget Maroma har ett mycket gott rykte i hemstaden Auroville i södra Indien. I årtionden har företaget utvecklat högkvalitativa produkter för kroppens och själens välbefinnande. Detta sker helt i samklang med naturens resurser. Idag används sol- och vindenergi, produktionsavfallet minskas, avloppsvatten renas. Som medlem i World Fair Trade Organization (WFTO) tar Maroma även sitt sociala ansvar. All produktion sker i Auroville enligt principerna för Fair Trade.