• Luffarschack trä, rosa spelplan, 3 i rad. Brickorna är vita kryss med röda prickar & söta grå katthuvuden på vit rund platta. Två extra brickor.

Luffarschack i trä, katter & kryss

123 SEK


Kvar i lager: 2

Litet luffarschack, tre i rad. Rosa spelplan, spelpjäserna är vita kryss och söta grå katthuvuden, reservbricka tillhör. Allt är i trä. Ett klassiskt sällskapsspel, lätt att ta med på resor.

Storlek: ca. 15 x 15 cm.

Material: Gummiträ, målat med giftfria färger.

Miljöaspekten är viktig för Selective Designs. Endast  gummiträ som utrangerats för gummiutvinning kommer till användning. Alla gummiträd på Sri Lanka är planterade. Efter ca 25 år slutar de producera latex och då huggs de ner; återplanteringen är noga reglerad och kontrolleradTrädavverkning, sågning och torkning görs av ett lokalt företag som är miljöcertifierat av den internationella organisationen Forest Stewardship Council FSC.

Sedan många år kommer produkterna från Selective Designs till Klotet genom det lilla svenska företaget FairWood med bas i Halmstad. FairWood är sedan 2015 delägare i Selective Designs. Tillsammans skapas unika leksaker och möbler för barn. Produkterna håller hög kvalitet. Leksakerna förenar ofta barnets lekglädje med ett pedagogiskt innehåll.