• ABC-Tygtavla i röd. fickor med vars in påtryckt bokstav (stor & liten). A -Ö. Till varje ficka finns passande djur eller frukt. Trälist upp och ned.

Tygtavla ABC

398 SEK


Kvar i lager: 1

OBS! Kan vara slutsåld. Maila eller ring  (046-14 11 14) till butiken och kolla.  VÄlj betalsätt "Betalas i butiken i Lund". Ingen leverans! Måste hämtas i vår butik i Lund. 

Färgglad och trevlig tygtavla för barnrummet. Den har 29 små fickor, en för varje bokstav i alfabetet, och i fickorna sitter små sydda djur respektive bokstäver. Dekorativt och lekande lätt att lära känna alfabetet.

Storlek: h: 60 cm, med upphängning 65, cm, b: 48 cm.

Material: Bomull, figurerna är fyllda med vadd.

En pedagogisk och rolig tygleksak i färgglatt tyg som även är en snygg inredningsdetalj i barnrummet. Den passar fint som present.

Sedan många år kommer produkterna från Selective Designs till Klotet genom det lilla svenska företaget FairWood med bas i Halmstad. FairWood är sedan 2015 delägare i Selective Designs. Tillsammans skapas unika leksaker och möbler för barn. Produkterna håller hög kvalitet. Leksakerna förenar ofta barnets lekglädje med ett pedagogiskt innehåll.