• Divine Adventskalender är en kalender fylld med rättvis mjölkchoklad. Kalendern handlar om den kristna julberättelsen.
  • Divine adventskalender är en kalender fylld med rättvis mjölkchoklad. Kalendern handlar om den kristna julberättelsen. På bilden med några öppnade luckor..

Adventskalender 2020, mjölkchoklad, hjärtan

52 SEK


Kvar i lager: 3 

Obs! Ingen leverans! Måste hämtas i butiken i Lund. 

Divines adventskalender i mjölkchoklad handlar om den kristna julberättelsen. Bakom varje lucka i julkalendern döljer sig ett chokladhjärta och i luckans dörr finns på engelska ett textstycke ur berättelsen. Med varje ny dörr framskrider berättelsen om Josef och Maria och Jesu födelse, om änglarna, herdarna och de vise männen. 

Vikt: 85 g.

Ingredienser: socker, kakaosmör, gräddpulver (MJÖLK), kakaomassa, helMJÖLKspulver (mjölk), emulgeringsmedel: solroslecitin, vanilj. Minst 26 % kakao. Minst 22 % mjölk.
Kan innehålla spår av soja, nötter och gluten.

  • Ursprung: Ghana (kakao).
  • Producent/Importör: Divine.
  • Certifiering: Fairtrade.

"Proudly Farmer Owned" - Divine är den enda chokladtillverkaren där kakaobönder är delägare. Kooperativet Kuapa Kakao i Ghana, det största Fairtrade-cerifierade kakaokooperativet i världen med ca 87 000 medlemmar, äger 44 % av Divine.