Zotter Tiramisu, chokladpralin, ekologisk

  • 57 SEK
i lager
Lagersaldo: 2

Bäst före augusti 2024.

Zotter Tiramisu är en mjölkchoklad fylld med mascarpone ganache och kaffe ganache med rom. Ett lager av krämig mascarpone som förstärks med mandelpralin, vit choklad och äkta Bourbon-vanilj passar utmärkt ihop med ett skikt av kaffechoklad, gjord av mörk choklad och nymalt kaffe från Zotters eget rosteri samt en generös skvätt god rom. Denna chokladpralin är en klassisk italiensk minidessert.

Innehåll: 70 g.

Obs! Innehåller alkohol.

Ingredienser: Rårörsocker, kakaosmör, GRÄDDMJÖLKspulver, kakaomassa, MASCARPONE (GRÄDDE, MJÖLKprotein, salt, rårörsocker, vanilla flavor), stärkelsesirap, MJÖLK, SKUMMJÖLKspulver, rom, VASSLEpulver, kaffepulver, MANDLAR, malda kaffebönor, karamelliserat MJÖLKpulver (SKUMMJÖLKspulver, socker), helrörsocker, vaniljpulver, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, salt, kardemumma, kanel, rosenblad, citronpulver (citronjuicekoncentrat, majsstärkelse, socker).

Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, ägg, gluten och sesam.

Förvaras torrt och svalt.

Zotter- exklusiva Fair Trade chokladpraliner

Zotter är en chokladmanufaktur i Österrike. Familjeföretaget grundades för 40 år sen och har utvecklats till en av världens allra främsta chocolatiers. Företaget komponerar många oväntade, spännande smaker, flera av dem har blivit prisbelönade. Chokladens exklusiva kvalitet och de kreativa produktidéerna är uppskattade bland chokladälskare i Europa och USA. 

Från "Bean to Bar", dvs från kakaobönorna till den färdiga produkten, satsar Zotter genomgående på hållbarhet och Fair Trade. Inte bara kakaobönorna utan så långt det är möjligt är alla ingredienser ekologiska och rättvist handlade.

Endast de bästa kakaobönorna köps direkt från småbönder i Latinamerika, Madagaskar, Togo och Kongo. Där växer kakaoträden i blandkultur vilket är gynnsamt för miljön och för människorna. Zotter betalar ett kilopris långt över det aktuella marknadspriset.